Här nedan kan du läsa om hur några av mina klienter varit vänliga och delat med sig av sin upplevelse. Jag är så tacksam för det.
Maria.

Tack Maria! Det är fantastiskt att få din hjälp med att möta mitt inre. Och nu ska jag försöka mer på egen hand också. Hanna.

🤗

Maria,
Tack för att du hjälp mig med min pälsdjursallergi. Numera kan jag umgås obehindrat med både katter och hundar. Något som var otänkbart tidigare. Rekommenderar dig och dina koder varmt. Kram Stefan

Dear Maria,
Thanks a lot for giving me your codes. The codes made me love and trust myself. It is really nice for me to lean on something and to feel that it is actually working. I’m very aware now that God and the universe will always support me. Thanks to the codes I dare to trust myself and God. There are many good things happening in my life now. I’m very grateful that I met you. You are an inspiring woman to me. Eline.

Vill tacka dig Maria för den hjälp du har gett mig. Du har använt dig mycket av dina andliga koder som har jag också fått del av hemma. Koderna har varit till stor hjälp både när det gäller utforskande av de problem jag haft men även läkande en läkande effekt. Dina koder har också hjälpt mig när det har varit lite mer akuta situationer. Marias andliga koder är enkla och effektiva om man är redo att ta dom till sig. Tack för att du finns i mitt liv Maria! Blanca.

Tack Maria!! Du har verkligen lärt mig o gett mig en förståelse av hur energi påverkar oss. Jag kommer aldrig o glömma när du var till mig första gången och behandlade min häst, Knappen, när han inte gick riktigt rent, men veterinären sagt att han var ok. o då gör du det med din kristall. Riktigt mumbo jumbo. O trots det så försvann det på en gång. Ja hade jag inte sett det med egna ögon hade jag aldrig trott på det. O sen har du ju gjort samma sak med min andra häst också vid ett senare tillfälle.
Och det är ett mirakel att du fått Knappens öga att bli så himla bra. Maria har behandlat min hästs öga som veterinärer inte fått bukt med. Först trodde de att det var ett sår och behandlades länge för det. Sedan kom de fram till att han hade starr. Och de sa hela tiden till mig att ta bort ögat. Men jag gick på magkänslan och vägrade och kontaktade Maria istället. Då var ögat väldigt väldigt svullet, det rann ofta och mycket ur det och det var täckt av en tjock grå hinna. idag är han helt problemfri Det enda som man kan se är en tunn grå hinna över ögat som bara syns i vissa ljus.
Och Maria har även behandlat mig från mina hemska magkramper. Och hon gjorde det så bra att hon tom fick påminna mig om att jag hade haft dem
Så Maria är bara helt magisk.
Karin Drändj.

Maria lyckades med att få bukt på min trötthet och nedstämdhet genom sin stora kunskap och engagemang . Efter en avgiftning av kroppen, rörelseövningar och mentala övningar känner jag mig piggare och med fokuserad än någonsin. Ett stort tack Maria! Mikaela.

Hade ont i flera veckor i revbenen . Inflammation i nerver och muskler sa min vanliga doktor och gav mig antiinflammatoriskt och smärtstillande. Jag blev inte ett dugg bättre på tre veckor då gick jag till Maria…efter ca 2 timmar var jag smärtfri i 2 dygn sen kom det tillbaka litegrann,gick till Maria igen och blev då smärtfri efter några timmar och sen har det försvunnit helt och inte kommit tillbaka!! Tack Maria! Från Annika.

Thank you Maria! The treatments I have received have been a key to opening many a jammed door of consciousness, treating the physical plane and the emotional.
As a technique, kinesiology is of the most wholistic I have encountered.
As a healer Maria is most dedicated and attuned. The most suited doctor for any illness, be it a lack of self-love or an eye infection. Julia.

Maria´s kunskaper är otroliga och mer än övertygande!
Det känns både tryggt och pålitligt att ha henne som LÄKARE.
TACK ! Heike.

Jag gick till Maria för att få hjälp med en ond fot och spänningar i nacken bl a. Jag har fått flera bra övningar som gör underverk bara jag lyckas förmå mig att göra dem… Och som bonus har jag märkt en fantastisk effekt på sångrösten, som blivit klarare och renare, vid behandling mot spänningar i nacken! Tack Maria, jag svävar alltid en decimeter över marken när jag varit hos dig. Ninni Grufvman.

Maria har hjälpt mig att bli av med smärtan i en fot, som jag besökt fem olika ortopeder för. Ingen inom den traditionella medicinen har kunnat hjälpa mig så jag är mycket glad att jag vågade prova kinesiologi. Kan varmt rekommendera Maria! Ulrika Granlund.