Mina kunskaper bygger på naturvetenskapliga högskolestudier, basmedicin, massageterapeututbildning, och utbildning till kinesiolog. Utöver det har jag personliga erfarenheterr från läkning av trauman, PTSD, födoämnesintolerans, IBS, hormonella obalanser, amalgamförgiftning, elöverkänslighet, utmattning, depression, ångest, dålig muskelfunktion samt stela och ömma muskler och leder.

Jag har arbetat som terapeut under 11 år i ”Marias Kroppsterapi” och gett behandlingar, kurser och coachning. Först i Dalarna och sedan i Stockholm, 2004 – 2015.

Att inte våga, vilja, få, kunna eller känna sig värd att vara frisk och uppfylla sina drömmar, skapar en inre sorg som skadar kroppen. Våra kroppar behöver glädje för att fungera bra. Så är människan skapad. Att inte ha blivit bekräftad som barn för den man är, skapar stora problem i livet. Men med de metoder jag har kan du få hjälp att hitta hem till ditt hjärta och få känna egenvärde, självförtroende, självtillit, självkärlek och framförallt en god självkänsla. Det är en inre process hem till sitt sanna jag. Bort från de programmeringar som kan ha fått oss att hämmas av skam och skuld och därför hålla tillbaka livsglädjen.

Det gör ont i mig när en auktoritet säger att det inte går att bli fri från besvär och inre lidande.
Jag vet att det går, men det kräver engagemang och vilja, ibland vissa livsstilsförändringar och alltid att hålla fast vid beslutet att blir frisk.

Vi är här för att lära oss att leva gott, det är min övertygelse. Det gäller ditt liv!
Mina utbildningar är:
Naturvetenskap 200hp. 1986-1990
Basmedicin 37hp. 2005-2006
Yrkesrollen kroppsterapeut 30hp 2013
Medicinsk kinesiolog vid Svenska Kinesiologiskolan. 2002-2004
Diplomerad massageterapeut vid Svenska hälsoteamet. 2001-2002
Medberoendeterapeut vid Learning Love institute. 1999
Mindfulness, meditation och andlighet i Indien. 2012
Terapeututbildning vid Osho Risk i Danmark. 1996
Och en hel del kurser i personlig utveckling och näring.